KMWORLD

Mengenai Kami

Km World Enterprise selepas ini disebut sebagai “Km World” merupakan sebuah syarikat milikan tunggal yang ditubuhkan pada April 2012, di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan 1956.

Syarikat juga mengamalkan prinsip Golden Rule – layanilah orang lain sepertimana yang anda ingin orang lain melayani anda. Km World tertumpu kepada bidang Percetakan & Pengiklanan.

Kepakaran kami adalah menyediakan perkhidmatan mencetak Banner, Bunting, Sticker, Signage, Flyers, Buku Resit, kad nama dan lain-lain lagi.

Bagi menjaga kepentingan dan kualiti perkhidmatan syarikat memilih peralatan percetakan yang dikenali seperti EPSON, CANON, Eco Solvent, UV Printer kerana jenama-jenama ini dipercayai atas kualiti yang sangat cantik.

MISI

  • Misi syarikat adalah menyediakan perkhidmatan yang berkualiti, pantas, dan fleksibel bagi mencapai tahap kepuasan pengguna seratus peratus.
  • Visi kami adalah untuk menjadi sebuah syarikat perkhidmatan,percetakan terulung, dinamik serta berdaya saing menerusi pakatan berpasukan yang teguh dan mantap.

VISI